Політика конфіденційності сайту

1. Загальні відомості

  • 1.1. Перед використанням даного ресурсу, зверніть увагу на Політику Конфіденційності (надалі – Політика). Вона визначає ваші права та обов’язки при користуванні Сайтом. Описана Політика є необхідною частиною Умов користування – Угоди. У випадку, якщо Ви не згодні з окремим пунктом або Вас не влаштовує Політика в цілому, рекомендуємо припинити використання даного ресурсу.
  • 1.2. Поняття та визначення, подані в даному документі, описані та подані в Розділі 1. Дані терміни є актуальними, якщо інше не передбачено Політикою.
  • 1.3. Мета створення документу – інформування Користувачів про умови збирання, аналізу та використання особистих даних, які подаються на сайт.
  • 1.4. Написання свого номеру телефону означає згоду зі сторони Користувача на передачу і наступне зберігання інформації. Додатково можуть використовуватись інші відомості, отримані при використанні ресурсу.
  • 1.5. Обробка персональної інформації включає наступні етапи: збирання, накопичення, зміна, поновлення або видалення. Подані дії виконуються з метою функціонування та надання послуг Сайту.

2. Інформація, яку збирає та опрацьовує сайт.

  • 2.1. Ресурс обробляє тільки дані, які Користувач надає самостійно, в добровільному порядку. До такої інформації відноситься:
    • - Ім'я Користувача;
    • - Номер особистого телефону;
    • - Назву країни в якій на момент користуванням сайтом знаходиться Користувач;
    • - Ім'я і Прізвище згідно закордонного паспорту Користувача;
    • - Электронный адрес Користувача;
    • - Контактний номер, зареєстрований в системах Telegram, WhatsApp або Viber.
  • 2.2. Сайт аналізує та обробляє таку інформацію про Користувача, яка збирається в автоматичному режимі. До таких даних належать:
    • - інформація, яка дозволена діючим законодавством та стосується обладнання або виходу в мережу Інтернет, коли Користувач користується Сайтом: IP-адреса підключення, місцезнаходження пристрою, версія інтернет-браузера, операційна система обладнання, помилки при завантаженні або перегляді веб-сторінок;

3. Використання персональної інформації

  • 3.1. Сайт використовує особисті дані Користувача лише для конкретних цілей:
    • - надання особам Послуг пов'язаних з працевлаштуванням;
    • - оцінка, аналіз та модернізація роботи сервісу;
    • - проведення ефективної адміністрації Сайту.

4. Оприлюднення та поширення Персональної інформації

  • 4.1. Сайт не поширює особисту інформацію користувачів, окрім ситуацій, в яких Користувач висловив на це повну згоду або згідно умов даної Політики.
  • 4.2. Деяким третім особам може надаватися доступ до частини особистих даних. Це передбачено можливістю наданя послуг. До таких осіб відносять:
    • - роботодавці, з якими співпрацює кадрова агенція, з метою працевлаштування та надання запрошення;
    • - місцева адміністрація праці в Польщі, з метою надання запрошення для працедавця.
  • Сайт не відповідає за ситуації, в яких Користувач самостійно розголосив дані в межах цього веб-ресурсу.
  • 4.3. Сайт зобов’язується виконувати вимоги діючого законодавства. Згідно із цим пунктом, Персональна інформація може бути надана без попередження власника в декількох випадках:
    • - для протидії і захисту від шахрайства;
    • - у відповідь на скарги інших Користувачів;
    • - неправильне, незаконне використання платформи Сайту для персональних цілей;
    • - по вимозі суду, для розслідування, або на запит державних органів.
  • Сайт вважає факт розкриття даних в перелічених випадках абсолютно законним. При цьому, персональна інформація буде оприлюднена лише в об’ємі, достатньому для проведення розслідування.

5. Зміна, видалення особистих даних із Сайту

  • Безпека персональних даних, які обробляються Сайтом, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.
  • 5.1. Сайт забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.Користувач має право звернутися із запитом до адміністратора для зміни, редагування або видалення неправильних даних, які стосуються Користувача. Адміністратор зобов’язаний розглянути дану заявку протягом 3 діб з моменту її отримання. Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням чинного законодавства.
  • 5.2. Користувач може звернутися до адміністратора із вимогою видалити його Персональні дані. Сайт зобов’язаний знищити всю інформацію, пов’язану із конкретною особою. Інформація Користувача видаляється остаточно та в повному об’ємі.

6. Захист особистої інформації. Термін зберігання даних Користувача

  • 6.1. Сайт гарантує зберігання, обробку та використання Персональних даних Користувача згідно норм Закону України «Про захист персональних даних».
  • 6.2. Сайт зобов'язується докласти зусиль для зберігання, обробки та використання особистої інформації відповідно до інших законодавств.
  • 6.3. Стандартний термін зберігання Персональних даних обирається із розрахунку досягнення умов, вказаних в пункті 3.1 даної Політики. При цьому, строк повинен бути не меншим, ніж 10 років.
  • Особисті дані підлягають негайному знищенню по досягненню терміну давності або у випадках, передбачених діючим законодавством і умовами Політики.

7. Контакт із Сайтом. Відповідальний адміністратор

  • 7.1. Особа, яка відповідає за обробку Персональної інформації Користувача, являється адміністратором Сайту.
  • 7.2. Користувач може отримати будь-які роз'яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до адміністратороа за допомогою електронної пошти privacy@linework.com.ua.
  • 7.3. Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою http://linework.com.ua/privacy.

Відкрийте свій улюблений мессенджер та напишіть нам!